Вие се намирате на адрес на конкретна област и виждате само обявите, които са публикувани в областта. Натиснете логото на сайта, за да видите всички обяви.

Как да използвате сайта

Ако срещате затруднения или проблеми с използването на сайта, може да потърсите отговора на Вашето затруднение в информацията по-долу или да са свържете с нас.

1. Как да се регистрирате в сайта?

За да се регистрирате в сайта е нужно да натиснете върху иконата за регистрация в менюто, намираща се в горния десен ъгъл на сайта.
В отворената страница ще видите полета, където трябва да въведете стандартна информация.
 

Забележки при регистрация
 
1. Вашето потребителско име ще се визуализира на няколко места в сайта. Използвайте само латински букви без числа и символи.
2. Не използвайте най-стандартни пароли за вход във Вашия профил. Нашата система ще Ви уведоми, ако сте въвели лесна парола.
3. Въведеният от Вас e-mail адрес няма да бъде видим за всички потребители. Нужно е адресът да бъде активен, тъй като на него ще получите съобщение за потвърждение след регистрация и ще получавате съобщения от потребители.
 
Избор на типът профил
 
При регистрацията на профил е задължително на отбележите правилния тип на Вашия профил. Нашия екип извършва преглед на регистрираните потребители и при несъответствие между собственика на профила и избрания тип, профилът ще бъде деактивиран.
 
Тип „Физическо лице“ – Този тип профил е подходящ за частни лица, които искат да публикуват обяви в сайта. При използването на такъв тип профил не е нужно да имате регистрирано дружество.
 
Тип „Юридическо лице“ – Този тип профил е подходящ за дружества, които желаят да публикуват обяви в сайта. За да използвате такъв тип профил е нужно да имате регистрирано дружество.
 
Тип „Оценител“ – Този тип профил е създаден за регистрация на оценители на земеделски земи и трайни насаждения. Профилът не може да публикува обяви в сайта.
 
Тип „Арендатор“ – Този тип профил е създаден за регистрация на арендатори на земеделски земи и трайни насаждения. Профилът може да публикува обяви във всички сектори в сайта.
 
Поле „Личен адрес“ – Това поле създава връзката на всички потребители към Вашия профил.
 
Пример: www.вашият-профил.zemedelski.com
В профилът Ви ще бъде достъпна Вашата информация, Вашите обяви и Вашите контакти. Те ще бъдат видими за всички потребители.
 
Как да търсите земеделски земи върху карта?