Вие се намирате на адрес на конкретна област и виждате само обявите, които са публикувани в областта. Натиснете логото на сайта, за да видите всички обяви.

Как да търсите по карта

Zemedelski.com предоставя нова за България възможност за търсене на земеделски земи и трайни насаждения. Всички земеделски земи са имат ръчно отбелязано или автоматично зададено местоположение.

Важно уточнение: Отбелязването на точното местоположение върху картата не е задължително при публикуване на обява. При пропускане на тази възможност системата автоматично задава местоположение на земеделските земи, на база на избраните област, община и землище.

Ако отбелязването не е направено ръчно от лицето, публикувало обявата, то местоположението върху картата е приблизително.

Как да стигнете до картата?Натиснете бутона "Търсене по карта", намиращ се над формата за търсене на началната страница.
 

Как да увеличите радиуса?В четири края на окръжността ще видите бели точки, чрез които може да контролирате радиуса на обхват на окръжността. Натиснете с курсора върху избраната от Вас точка и задръжте бутона. Преместете курсора в съответната посока.
 

3. Как да увеличите мащабирането?За да увеличите/намалите мащабирането използвайте бутоните + и - в горният ляв ъгъл на картата.
 

4. Как да видите повече информация за земеделската земя?
За да видите повече информация за земеделските земи натиснете с курсора върху червената икона. Може да натиснете върху заглавието на обявата, за да я отворите в нов прозорец.

Как да търсите земеделски земи върху карта?