Вие се намирате на адрес на конкретна област и виждате само обявите, които са публикувани в областта. Натиснете логото на сайта, за да видите всички обяви.

Как да публикувам обява

За да публикувате обяви в сайта не е задължително да имате регистриран профил. Предимството на регистрираните профили е управление на всички обяви, публикувани от профила и възможност за вътрешна кореспонденция между посетителите.

Стъпка 1

За да добавите обява натиснете върху бутона "Добави обява" в горният десен ъгъл на сайта. Ще бъдете пренасочени към първата стъпка от добавянето на обявата, в която е нужно да изберете категорията на Вашата обява.

Изберете категория на земеделската земя

Тази стъпка не може да бъде пропусната, тъй като информацията за попълване при 4-те категории обяви е различна.
 

Стъпка 2

Посочете местоположението на земеделската земя

 
Препоръчително е да отбележите точното местоположение на земеделските земи, тъй като това спомага на купувачите да открият Вашата земя чрез търсене в конкретният район. За да преместите картата в близост Вашата земеделска земя, може да въведете местоположение в полето под картата и да натиснете бутона за търсене.

За да запазите отбелязаното ръчно местоположение, задължително се уверете, че отметката "Запазване на очертаването" е маркирана.

При пропускане на ръчното отбелязване на местоположението, системата автоматично ще постави земеделската земя на базата на попълнените от Вас област, община и землище.

Стъпка 3

Попълването на общината, в която се намира земеделската земя е задължително,
а посочването на област и землище е препоръчително.

Попълването и отбелязването на всички останали полета е стандартно и се осъществява на базата на информацията, с която разполагате за имота.
 


При отбелязването на някои отметки може да забележите, че с маркирането на една отметка деактивирате всички останали. Това е така, тъй като в избраната от Вас категория (Продажба, Отдаване под аренда) не е възможно да предлагате няколко различни типа начини на трайно ползване или категории на земеделската земя.
 

Стъпка 4

Ако към момента на попълване не сте влезли в своя профил или нямате такъв, в долният край на страницата ще видите две полета за вход в сайта и две полета за публикуване на обява без регистрация.

1. Ако имате регистрация, в полетата в ляво въведете своите данни за вход.
2. Ако нямате регистрация и не желаете да правите такава, попълнете име и валиден e-mail адрес, които ще бъдат попълнени в обявата като контактна информация.


 

Стъпка 5На последната стъпка може да добавите снимки на земеделските земи - наземни, сателитни, както и сканирания копия от документи.
Натиснете върху иконата "камера", за да изберете кои снимки да добавите към обявата.Може да качите няколко снимки наведнъж, както и да преподреждате реда на снимките. Не се допускат качване на лога на агенции и снимки, които не показват имота или документи към него.
Как да търсите земеделски земи върху карта?